Archívum

Emlékek melegénél

A múzeumbogarak évzáró klubfoglalkozásáról

2022.12.20

Lassan a 2022. évre szóló naptár végénél járunk. December 16-án a Múzeumbogár klub idei utolsó összejövetelén azonban közel sem búsongtunk a múló idő felett, inkább felidéztük mindazt, amit az esztendő csempészett múzeumbogaraink életébe.

Emlékek melegénél

A nosztalgia jegyében – a készítők humorát sem nélkülöző – Legyen ön is milliomos! kvízjátékra került sor. (Ha megismételnéd, vagy lemaradtál: KATT IDE!). A memóriapróbák szünetében jól esett a falatozás a tagok által hozott sütikből és az alkalomra rendelt pizzákból. Két falat között ki halkan, ki bátrabban együtt énekelhetett Rékával, aki szebbnél szebb karácsonyi dalokkal, csellómuzsikával járult hozzá a jó hangulathoz. Dóri az Ajándék című dallal örvendeztette meg társait.

Görgess vissza a honlapon, kattints az archívumra, vagy kukkants a Széchenyi 2020 menüpont mögé! Csaknem heti rendszerességgel megjelenő cikkeinket átpörgetve is láthatod, hogy a klubdélutánok során megannyi hasznos tudás, szórakoztató pillanat részesei lehettek a gyerekek. Reméljük, hogy 2023-ban, létrejöttének  20. évében is jó élményekkel gazdagodhatnak majd a múzeumbogarak.

Áldott, békés ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Képgaléria


A képek nagy méretben történő megtekintéséhez kattintson a kiválasztott képre.


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Segítsd munkánkat egy megosztással!

Vissza