KOORDINÁTOROK

Illés Péter


Illés Péter
Kulturális antropológus, muzeológus, 2001 óta a szombathelyi Savaria Múzeum Néprajzi Osztályának munkatársa, számos kiállítás önálló és társrendezője, kutatási területéhez tartozik a néprajzi fotó, a tudománytörténet és a kortárs vidéki közösségek társadalmi-kulturális változása.
Kapcsolatfelvétel: neprajz@savariamuseum.hu

 

Tóth Kálmán


Tóth Kálmán
Kulturális menedzser, múzeumpedagógus, 1987 óta a szombathelyi Savaria Múzeum Közönségkapcsolati Osztályának munkatársa, számos fiataloknak és felnőtteknek szóló múzeumi program szervezője, kutatási területe a művelődéstörténet. 1998-tól a Vasi Múzeumbarát Egylet titkára.
Kapcsolatfelvétel: titkar@muzeumbarat.hu

 

Barbara Mayer

Mayer, Barbara
Néprajzi, germanisztikai valamint történeti tanulmányokat végzett, számos bécsi és alsó-ausztriai kulturális projekt munkatársa, valamint bécsi és burgenlandi kultúratudományi projektek tudományos munkatársa, 2001 óta egy a burgenlandi művészetekért és kultúráért létrehozott regionális szervezet kiépítésében vesz részt. 2006 óta a Das Literaturhaus Mattersburg munkatársa.

 

Andreas LehnerLehner, Andreas
Szabadfoglalkozású művész, múzeumi kiállítások szervezője. 1980 óta dolgozik projektekben Ausztriában és más országokban. A projektekről bővebb információk a www.dade.at honlapon találhatóak.