Aktuális

Aktuális

Őszi-téli programelőzetes

2019. szeptember–december

2019.08.28

Továbbra is változatos rendezvényeket kínál tagságának és minden érdeklődőnek a VMBE. Tárlatlátogatás, pódiumbeszélgetések, kegyeleti séta, autóbuszos kirándulás, természetjáró programok szerepelnek az eseménynaptárban.

Őszi-téli programelőzetes

Tíz indok, amiért érdemes részt venni az egyleti eseményeken:

1.) Kulisszatitkokhoz juthat – a függetlenfilmes alkotópárossal, Boros Ferenccel és Horváth Zoltánnal folytatott pódiumbeszélgetés során.
2.) „Hetedhét játékország” várja – a Kulturális Örökség Napjai keretében dr. Horváth Sándor néprajzkutató előadást tart Szergényben.
3.) Miénk a brand! – ne hagyja ki A márka neve: Savaria-Szombathely című kiállítás megtekintését Bajzik Zsolt és Spiegler Tibor vezetésével!
4.) Lendületben az Egylet – kirándulásokat tehet és megismerheti hazánk egyes kulturális- és természeti kincseit a Természetjáró Szakosztály tagjaival.
5.) Határtalan élmények – Dél-Csehország kastélyaiba és Linz múzeumaiba látogathat el a háromnapos autóbuszos kirándulás során.
6.) Csak egy órácska – folytatódik a méltán népszerű Gyűjtemények gyűjteménye sorozat.
7.) Velünk él a múlt – egy elfeledett iskola történetét eleveníti fel dr. Kalocsai Péter.
8.) Tiszteletadás – gyertyagyújtással emlékezünk városunk jelentős személyiségeire a Szent Márton temetőben, pódiumbeszélgetésen idézzük fel dr. Sill Aba Ferenc munkásságát.
9.) Közös ünneplés – nem marad el a nyitott versmondó kör karácsonyváró műsora sem.
10.) A közösséghez való tartozás érzése – nem csupán a kedvezményekre jogosító, névre szóló plasztikkártyára gondolunk, hanem a rendszeres találkozás örömére is.

Még nem a múzeumbarát? Legyen Ön is egyesületünk tagja!

A belépés módjáról ITT tájékozódhat.

Szeretettel várjuk rendezvényeinkre az őszi-téli idényben!

Tekintse meg a 2019. szeptember-decemberi egyleti eseménynaptárt


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Segítsd munkánkat egy megosztással!

Vissza